Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Acosten la investigació i el coneixement sobre el càncer infantil a les escoles de la Vegueria

Acosten la investigació i el coneixement sobre el càncer infantil a les escoles de la Vegueria

La Fundació Pinnae col·labora amb l’Associació Polseres Candela per acostar el coneixement i la investigació sobre el càncer infantil a les escoles de la Vegueria a través de la elaboració de polseres

El 15 de febrer es commemora el Dia Internacional del Càncer Infantil amb l’objectiu de sensibilitzar i informar a la societat de la importància de la recerca per a la millora en el diagnòstic, tractament i taxes de supervivència del càncer que afecta infants i adolescents. Tot i que s’ha avançat molt, el càncer continua essent la primera causa de mort entre els nens i nenes de 5 a 14 anys, i la segona entre els joves de 15 a 24 anys, al darrere dels accidents de trànsit.

Davant d’aquesta realitat la Fundació Pinnae i l’Associació Polseres Candela continuen la seva col·laboració per tal de dur a terme el projecte “Teixim nusos d’esperança”. Una iniciativa de l’Associació Polseres Candela, vinculada a l’Hospital Sant Joan de Déu, que recull fons per a la investigació del càncer infantil elaborant unes polseres anomenades “Candela”, i que fins ara s’havia vehiculat a travès dels casals de gent gran.

Sense perdre aquest rumb, l’Associació Polseres Candela, ha dissenyat un paquet de tallers adreçats a les escoles de la Vegueria Penedès, amb un programa integral que no tan sols comporta la realització d’una Candela sinó tot un itinerari educatiu. Es tracta de tallers virtuals, que amb l’ajut del professorat, pretenen fer partícips als més joves en valors com la solidaritat, l’empatia i transmetre la implicació de tothom en la investigació.

Els centres educatius o bé casals de gent gran o residències interessades en implementar aquests tallers poden contactar amb l’Associació Polseres Candela.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: