Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tensió durant la visita de VOX a Vilafranca

Aquest dissabte ha tingut lloc una mobilització contra la presència del partit d’extrema dreta a Vilafranca.

Aquest dissabte al matí un grup de militants de VOX tenia previst muntar una carpa informativa a Vilafranca del Penedès. Davant la presència d’aquest partit a la capital de l’Alt Penedès, diversos grups antifeixistes s’han mobilitzat per tal d’impedir-ho, fet que ha produït moments de tensió entre uns i altres.

A la Rambla de la Girada, lloc on el partit tenia previst instalat-s’hi, s’han viscut moments d’enfrontament verbal amb proclames en contra del partit d’extrema-dreta. Insults per ambdues bandes, mentre prop d’una quinzena de simpatitzants i militants de VOX onejaven banderes espanyoles i senyeres, entre insults i alguna salutació feixista.

Des del primer moment, diversos furgons dels Mossos d’Esquadra han fet acte de presència per tal de muntar un cordó policial i evitar majors incidents. Després de tres quarts d’hora sota la impenitent pluja, els simpatitzants d’extrema dreta han recollit la parada i tothom s’ha dispersat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: