Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reobre l’espai gastronòmic de La Gueralda

A partir d’ara, el Casal Popular de Vilafranca oferirà servei de barra, cada cap de setmana a l’hora del vermut: de 13 a 15:30h.

La Gueralda, Casal Popular de Vilafranca ha reobert el seu espai gastronòmic després de mesos d’inactivitat obligada per les restriccions del Coronavirus. Aquest dissabte al migdia, l’espai ha reobert les seves portes per oferir servei de barra a l’hora de vermut.

A partir d’aquest cap de setmana, La Gueralda obrirà dissabte i diumenge en horari d’13 a 15:30, la franja en què el Procicat permet a bars i restaurants servir al local. Ho explica Clara Sant, Voluntària del Casal Popular de Vilafranca.

Els responsables comenten que minuts abans d’obrir les portes ja hi havia un nombre considerable de clientela esperant per tornar al Casal Popular. Un retorn esperat per tothom, segons Sant.

Per tal de mantenir viu l’esperit del Casal i repartir la feina, cada cap de setmana el gestionarà una associació diferent, i, depenent de l’evolució de la pandèmia, s’aniran programant diverses activitats paral·leles. Els mesos de tancament han estat molt durs.

Dissabte al migdia, el local, adaptat als protocols sanitaris, mostrava un aforament gairebé complet, bona mostra de les ganes de tornar al Casal, per part dels clients habituals. Durant l’estada al Casal Popular es requereix mantenir la distància entre taules i l’ús de la mascareta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: