Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat, pels Comuns, i Eladio Garcia per Ciutadans van a les llistes de les eleccions

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest dimecres les llistes que els partits han presentat a les Juntes Electorals de cadascuna de les quatre circumscripcions per al 14-F.

D’aquesta manera hem conegut també la presència de polítics de l’Alt Penedès a les llistes que encara no s’havien anunciat. Per exemple el regidor de Vilafranca, Ramon Arnabat, va en el número 11 de la llista d’En Comú Podem, per la circumscripció de Barcelona, i el regidor Eladio Garcia va en el número 48 de Ciutadans. En relació a la comarca també podem assenyalar que l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, va en el número 16 de la llista del PP i en la mateixa llista i el número 18 per Barcelona hi va el regidor sadurninenc Carles Jiménez.
La circumscripció de Barcelona és la que té les llistes amb els candidats a presidir la Generalitat de cada formació. Hi ha renovació d’aspirants a la presidència. Per Ciutadans, Carlos Carrizosa, per Junts Laura Borràs, tot i que el número u l’ocupa Carles Puigdemont, per ERC, Pere Aragonès, per el PSC, Salvador Illa, Jéssica Albiach als comuns, Àngels Chacón al PDeCAT, Dolors Sabaté a la CUP i Alejandro Fernández al PP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: