Divendres, 29 de març de 2024
Pere Joan Roig, sotscampió d’Espanya màster 50

El ciclista de Pacs es va emportar la medalla de plata en el campionat celebrat a Torrelavega

Es va celebrar a Torrelavega (Cantàbria), el campionat d’Espanya de ciclocròs, amb la participació del veterà ciclista Pere Joan Roig (VB Sports).

Amb unes fortes mesures de seguretat  per la pandèmia del coronavirus, es va poder celebrar aquesta cita estatal.
El ciclista de Pacs competia en aquest campionat en la categoria Master-50, proclamant-se sotscampió d’Espanya.

Després d’una mala sortida li va tocar remuntar moltes posicions en un circuit molt tècnic i ple  de fang, arrels i alguna pedra on  la dificultat tècnica era molt gran.

Després de donar 4 voltes al circuit, va guanyar Óscar Negrete (47’24), per davant de Pere Joan Roig (a 23’’) i Luis Castor (a 29’’).