Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patronal i sindicats creuen que les eleccions s’han de celebrar el més aviat possible

La FEGP, CCOO i UGT veuen la necessitat d’obrir un nou cicle polític, acompanyat d’uns pressupostos i una obra de govern més enllà de la interinitat.

En una roda de premsa celebrada aquest dimarts per presentar el Manifest dels agents econòmics i socials de la Vegueria Penedès, els màxims responsables de la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Unió Empresarial de l’Anoia i els sindicats CCOO i UGT al Penedès han expressat el seu posicionament sobre la suspensió de les eleccions al Parlament de Catalunya. Tots estan d’acord en que la celebració dels comicis no es pot postergar més i s’han de fer el més aviat possible.

Patronals i sindicats majoritaris coincideixen en la necessitat d’obrir un nou cicle polític, acompanyat d’uns pressupostos i una obra de govern més enllà de la interinitat. I per a això veuen indispensable no postergar més la votació que obri una nova legislatura al Parlament de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: