Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium recull firmes per l’amnistia dels presos a través d’una exposició interactiva

Omnium Vilafranca ha organitzat un nou acte de recollida de signatures per a reclamar l’amnistia dels presos i exiliats polítics catalans

L’acte s’ha dut a terme aprofitant una exposició itinerant i interactiva situada a la plaça Sant Joan que permetia els signants agafar un bolígraf d’un expositor que simulava una presó. Cadascun dels bolígrafs representava un barrot d’aquesta simbòlica presó en la qual s’hi podien veure fotografies dels presos i dels exiliats.

La iniciativa d’Omnium va tenir un bona acollida per part de les persones que transitaven per la zona de la plaça de Sant Joan i la plaça de la Vila. La originalitat de la iniciativa va cridar l’atenció de bona part dels signants.

Aquesta exposició itinerant i interactiva es va poder veure per primera vegada l’octubre de l’any passat a la plaça Catalunya de Barcelona i des d’aleshores ha visitat diferents llocs del país. A l’Alt Penedès ja ha estat anteriorment a Gelida. A més de reclamar l’alliberament dels presos i el retorn dels exiliats, Omnium també vol denunciar amb aquest tipus d’iniciatives la repressió que han patit o encara pateixen més de 2.850 persones al conjunt de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: