Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Vilafranca 2 estrena el seu espai al Molí d’en Rovira amb la represa del curs

L’arrencada del segon trimestre s’ha viscut de manera especial en aquest institut, ja que han pogut estrenar per fi els espais que els acolliran durant els propers anys.

Després d’un primer trimestres instal·lats a l’escola Pau Boada, al barri de l’Espirall, aquest dilluns amb la represa del curs escolar, alumnes i docents de l’Institut Vilafranca 2 han pogut estrenar les instal·lacions que els acolliran al llarg dels propers any. A l’hora del patí d’aquest primer dia a les noves instal·lacions, alumnes i professors han fet esclatar uns globus al pati del centre, com a acte d’inauguració.

La directora del centre, Mon Valle, es mostrava satisfeta de poder ser per fi a les instal·lacions de l’Institut, tot i que encara queden coses per acabar d’instal·lar. Valle reconeix que, tot i haver estat bé al Pau Boada, tenien ganes d’ocupar el seu propi espai.

L’Institut Vilafranca 2 ha nascut en uns moments molt complexos a causa de la pandèmia, i ha hagut d’iniciar el seu camí amb uns alumnes que feien el canvi de cicle incorporant-se a la secundària en un nou centre i en uns espais provisionals. El balanç del primer trimestre és, malgrat tot, positiu segons Valle. Avui la sensació era de satisfacció amb la sensació de ser per fi al seu propi espai.

Al llarg de les properes setmanes s’anirà instal·lat tot l’equipament necessari als laboratoris i tallers, per dotar de tot el necessari l’institut i poder treballar ja amb la normalitat que els hauria agradat tenir des de principi de curs. Valle apunta que podran treballar amb plenitud ben aviat, i considera que l’inconvenient més gran que tindran és el pati, que se’ls queda petit. Apunta però que el departament ja està treballant per tal d’arribar a un conveni que permeti utilitzar les pistes de l’edifici dels mormons que és molt proper a l’institut.

Aquest curs l’institut Vilafranca 2 acull 60 alumnes de dues classes de primer, però el curs vinent seran ja 120, amb la incorporació de nous alumnes de primer. Un cop acabi el curs s’haurà d’iniciar la construcció de dos nous grans barracons per tal d’acollir els nous alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: