Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament fa una valoració positiva dels Vilafrancs i estudiarà poder repetir la campanya

Els Vilafrancs es van esgotar el 4 de gener, i la segona fase al voltant de les festes de Nadal i Reis ha estat un impuls definitiu per fer-ne una bona valoració.

Coincidint amb el final de les festes de Reis s’esgotaven els 500.000€ que l’Ajuntament de Vilafranca ha destinat a la campanya dels Vilafrancs. Una campanya que ha tingut dues fases, una primera que va coincidir amb l’estiu i una segona que es va centrar en les setmanes prèvies a les festes de Nadal i els dies pròpiament de les festes.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort, comentava que en fan una valoració del tot positiva, ja que havia permès l’arribada directe dels diners als comerços de Vilafranca.

La campanya dels Vilafrancs ha estat pionera a Catalunya, tot i per exemple al País Basc ja fa temps que es du a terme. Montfort reconeixia que els canvis que es van fer en la segona fase han ajudat als bons resultats i sobre tot el fet d’obrir-ho a la comarca i millorar la senyalització dels establiments participants.

Davant d’aquests bons resultats, Montfort apunta que des de l’Àrea de Promoció Econòmica no descartarien poder tornar a repetir la campanya, tot i que caldrà veure quina previsió pressupostària pot haver-hi.

Els Vilafrancs es van esgotar el 4 de gener, i van ser utilitzables fins el dia 6 de gener, per tant en plena campanya de Nadal i Reis. Des de l’Ajuntament consideren que van ser se’ns dubte una injecció important per el comerç de la vila en aquestes dates i en una situació a causa de la pandèmia i les diferents restriccions, que han perjudicat establiments i negocis durant força mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: