Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Marina Solé, protagonista de ‘El Trencanous’ del Ballet de Barcelona al Casal

La ballarina, formada a l’Escola de Dansa Assumpta Trens del Casal, explicava abans de la representació que se sentia «emocionada i nerviosa» per actuar a casa.

Dissabte al vespre, el Ballet de Barcelona feia parada al Teatre Casal amb el clàssic ballet ‘El Trencanous’, protagonitzat per la ballarina vilafraquina formada a l’escola de dansa Assumpta Trens del Casal Marina Solé, que interpretava el paper de Clara.

Solé explicava abans de la representació que se sentia «emocionada i nerviosa» per actuar a casa.

La ballarina vilafranquina es va unir al Ballet de Barcelona al setembre del 2019. El decret d’estat d’alarma, el confinament i les restriccions derivades de la pandèmia de coronavirus han passat factura en el seu dia a dia. Però reconeix que la persistència d’alguns teatres i l’escalf del públic ajuden a seguir endavant.

L’espectacle ‘El Trencanous’ és un clàssic que cada any forma part de la programació nadalenca del Teatre Casal i que enguany, tot i els canvis de data i restriccions degut a la prevenció de la Covid-19, va poder representar-se seguint els protocols sanitaris vigents.

‘El Trencanous’ explica la història de la Clara, una valenta i atrevida jove que junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d’hivern fins a arribar al Món dels Dolços, on la protagonista descobreix una força interior que desconeixia tenir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: