Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Pesarrodona ha presentat el seu llibre a Vilafranca

‘Una qüestió de nassos’ és un llibre que ofereix la visió personal, un punt de vista íntim i diferent, d’un represaliat del procés

Aquest dissabte el comediant i pallasso Jordi Pesarrodona va ser a la sala Oriol Rosell de Cal Figarot per presentar el seu llibre ‘Una qüestió de nassos’ en un acte presentat per l’actriu vilafranquina Clara Cols.
El 20 de setembre del 2017 a Jordi Pesarrodona se li va acudir posar-se un nas vermell al costat de la policia davant de la Conselleria de Governació. Aquest gest, que tantes vegades havia repetit amb Pallassos sense Fronteres amb soldats que anaven i venien del front de batalla en països en guerra com Croàcia, Bòsnia o Senegal, a Barcelona li va complicar la vida. Allà on ell volia expressar pau i diàleg, alguns van interpretar odi, desafiament i burla.
Jordi Pesarodona explica que el volum és un encàrrec de l’editorial amb l’objectiu d’explicar tota una trajectòria de lluita pacifista.

Una errònia interpretació del seu gest va fer posar en marxa la maquinària repressiva amb una persecució judicial cap a Jordi Pesarrodona que encara dura en l’actualitat.

Publicat per l’Editorial Efadós, ‘Una qüestió de nassos’ és un llibre que ofereix la visió personal, un punt de vista íntim i diferent, d’un represaliat del procés amb menys visibilització que els presos polítics, però igualment perseguit. La seva autora és Emma Cachón i compta amb els pròlegs de Laura Borràs i Lluís Puig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: