Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Farré visita Cal Figarot per explicar la seva candidatura a la presidència del Barça

El pre-candidat a la presidència del club blaugrana ha presentat el seu projecte davant dels socis al local dels Verds.

El pre-candidat a la presidència del FC Barcelona, Jordi Farré, ha visitat Vilafranca del Penedès per explicar el seu projecte Nou Impuls. L’acte va ser diumenge a Cal Figarot, on els socis van poder conèixer de primera mà els principals punts del projecte.

En la presentació, Farré va estar acompanyat de Joan Soler. El president del FC Vilafranca està integrat en el projecte i en cas de guanyar assumiria el càrrec de vicepresident esportiu.

A falta de 7 dies per arribar a la data límit per presentar les firmes necessàries, Farré és optimista amb poder passar el tall i ser oficialment candidat a les eleccions. Setmanes i dies moguts per tal d’aconseguir les firmes.

Per a Farré és fonamental potenciar la figura del soci, i fer-lo encara més partícep de les accions de club. Les eleccions al FC Barcelona arriben en un context complicat, després d’una moció de censura i enmig del panorama de crisi econòmica que la pandèmia ha agreujat. En la parcel·la esportiva, el club no passa pel millor moment. Els fronts oberts són diversos.

En la darrera setmana s’ha produït un ball de noms per part dels precandidats, amb possibles fitxatges com el de Haaland o Neymar. Per a Farré, el futur del club passa pel retorn jugador brasiler, que va marxar al PSG l’any 2017. Segons el pre-candidat aquesta opció és la més viable.

El seu company de candidatura Joan Soler, encarregat de la parcel·la esportiva, també aboga per recuperar l’ADN Barça i apostar per la pedrera. El proper dia 11 sabrem qui passa el tall i el nom dels candidats a la presidència del club blaugrana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: