Dissabte, 3 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gerard Moya ‘Chiri’ i Guille Amor deixen el FC Vilafranca

Gerard Moya ‘Chiri’ i Guille Amor deixen el FC Vilafranca

‘Chiri’ (19 anys) marxa a la UE Valls, mentre que Guille Amor (20) passa a formar part de la UE Horta

El FC Vilafranca ha anunciat a través de les seves xarxes socials que els jugadors Gerard Moya ‘Chiri’ i Guille Amor deixen de formar part de la disciplina del club. Tots dos van incorporar-se al degà penedesenc aquest passat estiu i, en el cas d’Amor, no havia arribat a debutar amb l’equip.

‘Chiri’, de 19 anys, deixa l’equip després de disputar 5 partits aquesta temporada, dos d’ells com a titular. A partir d’ara, i fins que finalitzi la temporada, Moya jugarà a la Unió Esportiva Valls, del grup 5A de Tercera Divisió. Actualment, el Valls és el penúltim classificat amb 7 punts.

Per la seva banda, Guille Amor, que es trobava cedit al Vilafranca per part del Lleida Esportiu, s’ha desvinculat de l’equip del Segrià per fitxar per l’Horta, del grup 5B de Tercera. El jugador de 20 anys arriba a un Horta que no està en el seu millor moment, avantpenúltim classificat, i que fa unes setmanes va destituir el seu entrenador, l’exporter Victor Valdés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: