Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es trasllada l’Àrea de Parts de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès a l’Hospital Sant Camil

Es trasllada l’Àrea de Parts de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès a l’Hospital Sant Camil

Des d’aquest dimarts, i de manera provisional, no hi ha Àrea de Parts a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, sinó que totes les dones dels territoris del Garraf i l’Alt Penedès han d’anar a l’Hospital Sant Camil per donar a llum.

Des d’aquest dimarts, i de manera provisional, no hi ha Àrea de Parts a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, sinó que totes les dones dels territoris del Garraf i l’Alt Penedès han d’anar a l’Hospital Sant Camil per donar a llum. Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf s’ha decidit unificar les àrees de parts dels dos hospitals per motius organitzatius. L’Hospital Sant Camil compta amb una planta preparada per acollir a les dones dels dos territoris i els seus nadons.

La unificació de les àrees de parts del Consorci ja es va fer a finals del març passat, en el primer pic de la pandèmia, tot i que en aquella ocasió va ser a l’hospital de Vilafranca.

Tot i aquest canvi, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès seguirà atenent urgències de ginecologia i obstetrícia. També puntualitzen que els dos centres seguiran atenent urgències pediàtriques amb el suport de l’Hospital Sant Joan de Déu.

D’altra banda, aquesta setmana s’ha iniciat la vacunació contra la Covid-19 entre professionals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf. De moment, aquest dimarts van ser vacunades unes 500 persones. Hi ha 3 punts de vacunació establerts a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes i l’Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova.

El Departament de Salut ha mobilitzat un equip sanitari a cada centre que, juntament amb els/les professionals d’infermeria del Consorci, han estat els encarregats d’administrar la primera dosi de la vacuna. D’aquí a 21 dies està previst que es posi la segona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: