Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC demana una resposta coordinada als grans reptes del Penedès

Els republicans expliquen que actualment el Penedès ha d’encarar tres grans reptes: la desindustrialització, la crisi del sector vitivinícola i els efectes de la pandèmia.

La presidenta d’ERC Penedès Lluïsa Llop i el president d’ERC a l’Alt Penedès Pol Pagès han demanat aquest dimecres en una roda de premsa celebrada a la plaça Jaume I la creació d’una «Oficina al Penedès per a la reconstrucció».

Davant l’arribada imminent dels fons europeus per a la reconstrucció contra la crisi del coronavirus, des d’ERC consideren «imprescindible» que des de les diverses institucions, ajuntaments i consells comarcals de la vegueria es faci una convocatòria conjunta per coordinar la resposta davant de problemes comuns.

Els republicans parlen del Pla Territorial Parcial, la possible entrada del Quart Cinturó, l’augment del trànsit ferroviari pel transport de mercaderies o la projecció de nous polígons industrials. Però també, i sobretot, es refereixen als efectes de la pandèmia de coronavirus sobre l’economia del Penedès.

Els republicans expliquen que actualment el Penedès ha d’encarar tres grans reptes: la desindustrialització, la crisi del sector vitivinícola i els efectes de la pandèmia.

Els republicans recorden que la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia està tenint una gran afectació al sector dels serveis i per això consideren que la reindustrialització de la comarca és fonamental per tirar endavant i reactivar econòmicament el Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: