Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En quatre dies s’han produït 10 morts més als centres sanitaris de l’Alt Penedès i Garraf

El creixement de la tercera onada es continua notant als hospitals de la comarca, amb un augment també de nous ingressos que sumen en total 150 persones.

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha emès aquest dijous l’informe d’evolució de la pandèmia i les dades no són gens bones. Respecte al nombre de persones mortes per Covid-19 a l’hospital de Vilafranca se n’han produït 4 més en relació a l’informe del dilluns passat, i ja són un total de 51 persones des de que es va iniciar la crisi sanitària al març del 2020. Al Garraf s’ha de lamentar la mort de sis persones més i ja sumen 125 víctimes de Covid des de l’inici de la pandèmia.
També creix el nombre d’ingressats amb símptomes de covid respecte de l’informe del dilluns. Als centres del Garraf puja la xifra en 10 persones més, amb un total de 104 ingressos i a Vilafranca hi ha 33 ingressats, tres més que el dilluns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: