Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En els darrers dies han mort 10 persones més per Covid als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

Les dades de mortalitat als centres sanitaris continuen sent la nota més negativa de la tercera onada de la pandèmia.

Aquest dijous el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha publicat un nou informe de seguiment de la pandèmia a les dues comarques, com ho fa cada dilluns i cada dijous. En aquesta ocasió i en relació al darrer informe del dilluns cal destacar l’augment de persones que han perdut la vida per la Covid-19. Al Garraf han estat sis persones més, sumant un total de 143 víctimes des del mes de març de l’any passat, i a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès han mort 4 persones més des de dilluns, amb un total de 62 persones mortes des de l’inici de la crisi sanitària.

Respecte als ingressos hospitalaris amb problemes respiratoris o símptomes de Covid, als hospitals del Garraf han augmentat en 9 persones més des del dilluns i a l’Hospital de Vilafranca, en canvi, es manté una tendència a la baixa. En aquest cas hi ha 7 persones menys ingressades, amb un total de 32 malalts hospitalitzats en aquests moments.

I respecte a les persones que, havent patit la malaltia i estar ingressades a l’hospital, han superat la covid-19 són ja un total de 1.070 a les dues comarques des de l’inici de la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: