Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Reis Mags arriben als Monjos amb un nou format però repartint la il.lusió de sempre

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a Santa Margarida i Els Monjos d’una manera diferent a la de tots els anys precedents però repartint les mateixes dosis d’il.lusió de sempre entre els nens i nenes del poble

Ni el fred intens, ni la pandèmia van poder doblegar aquest any els tres reis que ben acompanyats pels seus patges i ajudants, entre les que hi havia també La Sutja, van escoltar atentament totes les peticions fetes pels nens i nenes i pels més grans que tampoc es van voler perdre la cita més màgica de l’any.

Ses Majestats es van instal.lar a l’exterior del pavelló municipal de Santa Margarida i Els Monjos seguint la normativa sanitària establerta per l’ocasió. Allà van anar rebent els més petits del poble que van desfilar pel recinte exterior del pavelló esportiu en grups familiars que havien reservat previament la seva cita reial .

Entre els nens i nenes, les ganes de veure Ses Majestats es van mantenir intactes des del primer al darrer minut. Nervis, emoció i, fins i tot, alguna llàgrima es van convertir en els protagonistes de la tarda. I com no podia ser d’una altra manera en una ocasió com aquesta, qui més qui menys va acabar fent peticions de tota mena que la comitiva reial es va anar encarregant de satisfer durant la nit.

Melcior, Gaspar, Baltasar i també La Sutja o el Patge Volador no van poder enguany realitzar la tradicional cavalcada pels carrers del poble tal i com s’havia previst a principis de les festes de Nadal, però tot i amb això van omplir de festa i ambient una zona exterior del pavelló municipal d’esports que va acumular color i sentiment des de primera fins a última hora de la tarda.

Amb fred i emoció, els tres Reis d’Orient van tenir una nit enfeinada a Santa Margarida i Els Monjos per entrar a totes les llars. Ara ja són de camí a l’Orient tot esperant que l’any que ve puguin tornar amb més tranquil.litat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: