Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Adrián Sas anirà en el lloc 14è de les llistes de la CUP el 14 F

A banda de Sas, hi haurà tres penedesencs més a la llista. Txus Magallón, Aina Llotge i Laia Santís.

El jove vilafranquí Adrián Sas, que va ser condemnat a més de 3 anys de presó per participar a les protestes del primer aniversari de l’1 d’octubre, ocuparà el 14è lloc a la llista encapçalada per Dolors Sabater per la demarcació de Barcelona.

Amb la inclusió a la llista del jove represaliat, la CUP reafirma el seu compromís amb la lluita antirepressiva i posa sobre la taula l’exigència d’acabar amb la persecució de l’independentisme popular per part de la Generalitat de Catalunya.

A banda de Sas, hi haurà tres representants més de l’Alt Penedès a la llista dels anticapitalistes: Txus Magallón, que ja va anar a tercer a la llista de la CUP de Vilafranca a les darreres municipals; Aina Llotge, regidora de Teixint Mediona-CUP que forma part del govern de Mediona des de les darreres eleccions municipals i que és una de les persones represaliades pels talls de l’AP-7 a la Jonquera de novembre de 2019; i Laia Santís, ex-regidora de Vilafranca i actualment membre del Secretariat Nacional de la CUP que ocuparà una de les places de suplent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: