Divendres, 5 de Març de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El restaurant Ca N’Ayxelà dels Monjos reobre amb una nova oferta gastronòmica

Després d’un any tancat, el restaurant Ca n’Ayxelà de Santa Margarida i Els Monjos reobre les seves portes oferint una nova oferta gastronòmica.

El negoci va estar en lloguer durant quatre anys i ara en fa un va cessar la seva activitat. La família Canals, propietària del restaurant, ha apostat per la recuperació de l’oferta malgrat les dificultats del període en el que estem immersos.

Les dues filles de la família s’encarregaran, a partir d’ara, de comandar el negoci. De moment, el restaurant obrirà els divendres, dissabtes i diumenges i oferirà, sobretot, calçotades. En un futur i quan les condicions de la pandèmia ho permetin, està previst incrementar els horaris d’obertura i ampliar l’oferta.

La idea és recuperar l’organització d’esdeveniments i casaments com s’havia fet tradicionalment en aquest negoci. El repte de tirar endavant per les noves rectores és molt gran, però l’encaren amb optimisme. Amb la reobertura del restaurant, Santa Margarida i Els Monjos recupera una part de la seva diversa oferta gastronòmica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: