Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa d’actes de les festes de Sant Raimon es redueix a la meitat per les restriccions

Les tradicionals festes de Sant Raimon tornaran a Vilafranca aquest mes de gener, però ho faran amb un programa més reduït a causa de les restriccions que ha aprovat el Govern a causa de la pandèmia.

Les festes se celebraran entre el 15 i el 24 de gener amb una previsió d’actes molt centralitzat al teatre de Cal Bolet i que, en relació a les edicions precedents, serà al voltant d’un 50 per cent menys del que és habitual.

Malgrat tot, el gran objectiu de celebrar les festes es manté. Raimon Bové, de l’Agrupació de Raimons, explicava algunes de les característiques del programa atípic de l’edició d’aquest 2021. El programa, a més, podria veure’s encara més alterat si des del Govern s’incrementen les restriccions a partir del dia 17.

Entre els actes que es tiren endavant destaquen diferents concerts musicals programats al Teatre de Cal Bolet o el castell de focs d’obertura que, això sí, s’avançarà a tres quarts de vuit del vespre. Per contra, aquest any no es faran el tast de vins, el sopar de l’euro, el sopar dels Raimons, els balls o l’estirada de corda

Amb la incertesa molt present, tant des de l’Agrupació de Raimons com des de l’Ajuntament, s’espera que el programa presentat es pugui tirar finalment endavant. Els actes que es duran a terme tindran control d’aforament. De fet, s’ha apostat per centralitzar els concerts al Teatre de Cal Bolet perquè és un dels llocs que permet realitzar amb facilitat aquest control d’aforament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: