Dilluns, 10 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PDeCAT presenta la primera candidata penedesenca de la història a presidir la Generalitat

Aquest dimecres el Partit Demòcrata de Catalunya ha presentat els candidats penedesencs a les llistes de les properes eleccions.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va en el número 3 a la llista per Barcelona, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va en el número 6, l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès, és el número 6 per Tarragona i l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, la número 10 per aquesta mateixa demarcació.
Marc Castells assenyala que a més, i per primera vegada, una dona penedesenca serà candidata a la Generalitat, la cap de llista del PDeCAT, la igualadina Àngels Chacón. Per aquest motiu l’alcalde d’Igualada assenyala que són la garantia que si governen a la Generalitat es desplegarà la Vegueria del Penedès.
Per la seva banda l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, constata la gran implantació que té el PDeCAT en el terrori, al Penedès amb 35 alcaldes.
Regull destaca que en aquesta propera legislatura serà clau el debat de l’organització territorial del Penedès i el PDeCAT és la formació política que compagina la preservació del paisatge amb la creació de llocs de treball.
Marc Castells també insistia en assenyalar que el PDeCAT suposa la centralitat, que sense renunciar a la independència procura tocar de peus a terra per resoldre els problemes de la gent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: