Divendres, 5 de Març de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern mantindrà una setmana més les restriccions que hi ha vigents a tot Catalunya

De moment s’allarguen les meteixes mesures fins el 24 de gener.

El Govern de la Generalitat ha anunciat avui que prorroga el confinament municipal tots els dies de la setmana i el tancament dels comerços no essencials el cap de setmana. Recordem que les restriccions que continuen vigents són el toc de queda de 10 de la nit a 6 del matí. No es poden fer reunions superiors a 6 persones, de dues bombolles, llevat que siguin de convivents. Tampoc estan permeses les trobades a l’aire lliure per menjar ni beure. També continuaran les restriccions incorporades el passat 7 de gener amb el confinament municipal de dilluns a diumenge, amb les excepcions com visitar familiars vulnerables o anar a la feina. En relació al comerç, els establiments de més de 400 m2 estan tancats, i el cap de setmana, totes les botigues, excepte el comerç essencial. Els bars i restaurants només poden obrir de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del matí i d’una del migdia a dos quarts de quatre de la tarda, a més amb un aforament limitat al 30% a l’interior. El menjar per emportar es pot vendre de set de la tarda a deu de la nit i fins a les onze de la nit es pot fer repartiment a domicili. Respecte a l’esport només es pot fer a l’aire lliure i en grups d’un màxim de 6 persones. Gimnasos han d’estar tancats, excepte piscines amb control d’accés. Es permet l’esport federat a l’aire lliure i les activitats físiques i esportives individuals. En relació a les activitats extraescolars només estan permeses dins del grup bombolla i les activitats fora del centre escolar estan prohibides i les activitats de lleure, suspeses.
Pel que fa al món de la cultura, recordem que estan permesos els actes amb un aforament del 50%, sense superar les 1.000 persones, si és a l’exterior o en un espai ben ventilat. I finalment els actes religiosos tenen també un aforament limitat al 30%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: