Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El darrer Ple de l’any a Sant Martí Sarroca va servir per aprovar el Pressupost del 2021

El darrer Ple de l’any a Sant Martí Sarroca va servir per aprovar el Pressupost del 2021

El pressupost que puja a 2.700.000€.

El Ple es va celebrar el dimecres 30 de desembre i, segons un comunicat de l’Ajuntament, són uns pressupostos marcats per la pandèmia de la Covid-19, que prioritzen el suport a les persones, en lloc d’inversions en grans edificis. Augmenten les partides de sectors tan sensibles com Acció Social, Educació o per a la incorporació d’un tercer vigilant a l’època de l’estiu i es mantenen les de Gent Gran o Joventut. La bona situació econòmica de l’Ajuntament i la suspensió de les regles fiscals de limitació pressupostària permetran un millor aprofitament del romanent. Per aquest motiu no caldrà apujar impostos i, tal com es va aprovar en el Ple del 30 d’octubre. Tot i així, per no endeutar el municipi, l’Equip de Govern té previst utilitzar per a bona part del finançament subvencions aconseguides provinents d’estaments superiors. Aquest Pressupost incorpora els resultats dels Pressupostos Participatius, on es van escollir de forma popular inversions per habilitar espais per posar bancs al barri de la Bleda, col·locar mobiliari urbà a la pista de l’Avinguda Jaume I i ampliar el parc infantil de la Zona Esportiva amb la instal·lació de noves estructures lúdiques. El Pressupost va ser aprovat per majoria absoluta, amb 6 vots favorables de Foment Martinenc, ERC i CUP i 5 vots contraris de Junts x Sant Martí i Movem Sant Martí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: