Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs escolar s’ha iniciat amb major incidència de la Covid-19 a Vilafranca

A l’Alt Penedès hi ha 16 grups confinats del total de 107 centres d’ensenyament.

Aquesta és una dada que indica major afectació a les escoles i instituts que no pas en els quatre mesos anteriors. Una setmana després d’haver tornat a iniciar el curs als centres d’ensenyament, després de les vacances de Nadal, ni a la comarca de l’Alt Penedès ni a Vilafranca s’ha hagut de confinar completament cap centre. En concret, segons dades del departament d’Educació, a l’Alt Penedès hi ha 107 centres, des de llars d’infants, passant per escoles de primària i instituts de secundària. En relació a les llars d’infants gairebé la seva totalitat continua sense registrar cap cas de covid-19 i amb totes les aules en funcionament. En canvi a la primària i a l’ensenyament secundari sí que s’ha notat un creixement en la tornada a les aules en ple hivern. A Vilafranca tots els centres tenen o han tingut alguna incidència. En la majoria de casos mínima, i en algun cas també hi ha confinament previ a l’entrada a les aules. Els centres amb major incidència són l’escola Estalella o els instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals, que sumen entre els quatre18 casos positius detectats. Vilafranca suma la gran majoria de casos del conjunt de la comarca. A l’Alt Penedès hi ha 445 persones confinades, de les quals 345 són de centres de la capital de comarca. Del total de 16 grups confinats, 13 són de Vilafranca i del total de 51 casos positius, 29 s’han detectat a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: