Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creix de forma preocupant el nombre de malalts amb patologia Covid a l’Hospital de Vilafranca

A més a més s’han produït dues morts més per Covid a l’Alt Penedès i Garraf.

La dades del darrer informe de seguiment de la pandèmia que ha fet públic aquest dilluns el Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf no són gens bones. Són preocupants els augments de nous ingressos de persones amb malalties respiratòries o símptomes de Covid-19. A l’hospital de Vilafranca s’ha passat dels 28 ingressats que hi havia en l’informe del dijous de la setmana passada als 44 ingressats d’aquest dilluns. Si tenim en compte les dades d’ara fa una setmana, quan eren 24 els ingressats, es pot dir que gaire bé s’han doblat a Vilafranca en només una setmana. En relació als centres sanitaris del Garraf també hi ha un creixement i s’ha passat dels 44 ingressats del dijous passat als 56 d’aquest dilluns, amb un augment de 12 persones més.
Tampoc són positives les dades de persones mortes per la pandèmia perquè s’ha incrementat la xifra en dues, una al Garraf i una a l’hospital de Vilafranca. s’arriba, doncs, a les 157 víctimes entre les dues comarques des de que es va iniciar la crisi sanitària el mes de març de l’any passat. Concretament han port 114 persones als hospitals del Garraf i 45 persones a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.
En relació a les altes de persones que, havent ingressat a l’hospital, han superat la malaltia s’arriba a la xifra global de 916 entre les dues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: