Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arriba la vacuna contra la covid-19 a Gelida

Arriba la vacuna contra la covid-19 a Gelida

Els 42 residents i els 32 treballadors de la Residència Sant Jordi de Gelida van rebre la primera dosi de la vacuna el passat 7 de gener.

El passat 7 de gener es van posar les primeres dosis de la vacuna contra la covid-19 a la Residència Sant Jordi de Gelida. La vacunació s’ha realitzat a les mateixes instal·lacions de la residència, a on s’hi van desplaçar dues persones professionals sanitàries de l’Àrea bàsica de Martorell Rural, que van administrar la primera dosi de la vacuna als 42 residents i als 32 treballadors de la residència. Les vacunes que s’estan administrant són les de Pfizer-BioNTech. El dia 28 de gener l’equip sanitari tornarà a la residència per administrar la segona dosi, quedant tot l’equip i els residents vacunats.

Per a poder administrar la vacuna, la setmana passada es van fer PCR a tots als 42 residents sense que hi hagués cap positiu de covid-19. Tot i que s’ha començat la campanya de vacunació, cal recordar que la immunitat de grup encara trigarà un temps a aconseguir-se, per aquest motiu s’han de tenir presentd en tot moment les tres normes fonamentals: mascareta, higiene de mans i distància social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: