Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte el Teatre Casal acull ‘El Trencanous’ a càrrec del Ballet de Barcelona

Aquest dissabte el Teatre Casal acull ‘El Trencanous’ a càrrec del Ballet de Barcelona

Dissabte a les vuit del vespre, el Ballet de Barcelona fa parada al Teatre Casal amb el clàssic ballet “El Trencanous” i una ballarina vilafraquina formada a l’escola de dansa del Casal.

L’espectacle ‘El Trencanous’ és un clàssic que cada any forma part de la programació nadalenca del Teatre Casal i que enguany, tot i els canvis de data i restriccions degut a la prevenció de la Covid-19, ha pogut trobar data aquest dissabte. Un fet destacable d’aquesta companyia que representarà el ballet, és que compta amb una ballarina vilafranquina que es va formar els seus primers anys a l’Escola de Dansa Assumpta Trens del Casal, la Marina Solé Albornà.

El clàssic ballet de Nadal ‘El Trencanous’, explica la història de la Clara, una valenta i atrevida jove que junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d’hivern fins a arribar al Món dels Dolços, on la protagonista descobreix una força interior que desconeixia tenir.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com o a les oficines de l’entitat de cinc de la tarda a les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: