Dimarts, 17 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alex Segura, jugador destacat de la jornada 11 de Tercera

El jugador del FC Vilafranca figura a l’11 ideal de la jornada i el seu gol contra el San Cristóbal ha estat escollit com el millor del cap de setmana en les categories de Segona B i Tercera.

Alex Segura és un dels noms propis de la jornada 11 del grup 5 de Tercera Divisió. El jugador del Vilafranca ha estat escollit en l’11 ideal de la jornada en aquesta categoria, gràcies a la seva bona actuació en el partit contra el San Cristóbal i l’espectacular gol que va aconseguir.

Un gol que va servir per obrir la llauna en el darrer partit disputat pel degà penedesenc, però que malauradament no va servir per endur-se els 3 punts. L’equip de Terrassa va acabar donant la volta al marcador, amb un resultat final de 3-1.

D’altra banda, aquest espectacular gol del migcampista del Vilafranca també ha estat escollit pel programa de TV3 Futbolcat com el millor de la jornada entre les categories de Segona B i Tercera.

El jugador de 22 anys, viu la seva segona temporada al Vilafranca, i enguany s’ha convertit en un jugador important en els esquemes d’Ivan Moreno. Amb la del darrer cap de setmana, ja acumula 5 titularitats consecutives.

El de diumenge va ser el seu primer gol de la temporada. Una bonica forma d’estrenar-se.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: