Dissabte, 21 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

12 partits ajornats en 11 jornades de l’OK Lliga Plata aquesta temporada

L’hoquei patins s’adapta a les conseqüències de la COVID-19, que ha provocat l’ajornament de partits en gairebé cada jornada.

Hem arribat a l’equador de la temporada en l’OKLliga Plata. Una temporada que, de moment, ens deixa el Digittecnic Vilafranca molt ben situat de cara a la segona meitat del curs, prop de les primeres posicions. Des de l’inici de la temporada al mes d’octubre, una lliga marcada pel Coronavirus i els casos que s’han anat detectant a les files dels diferents equips. D’alguna manera o altra, gairebé tots els equips han vist alterada la seva temporada en algun moment amb l’ajornament de partits.

El mateix líder del grup nord, el Manlleu, va veure ajornats els seus tres primers compromisos per aquest motiu. Uns partits que s’han pogut recuperar sense problema amb el pas de les setmanes. El darrer, precisament contra el Vilafranca, corresponent a la segona jornada, i que, finalment, es va disputar el cap de setmana previ a l’aturada nadalenca.

A banda del líder, l’Areces és l’equip més afectat per aquesta situació havent patit, fins ara, l’ajornament de 5 partits, inclosos els de les últimes dues jornades. També el Sant Cugat, que ha vist ajornats 4 compromisos durant aquesta temporada.

A hores d’ara, el mateix Sant Cugat té encara dos partits pendents, mentre que l’Areces en té tres. Liceo B, Tordera i Compañía de María, cadascun amb un partit ajornat, també segueixen patint les conseqüències de la COVID-19. Des del mes d’octubre han estat 12 els partits que s’han hagut d’ajornar. A punt d’iniciar la segona volta, són quatre els partits pendents de ser recuperats.

La situació comporta una doble vessant: el positiu suposa contreure una malaltia que, en la seva mesura, afecta a la salut de l’esportista o persona afectada, i que, alhora, repercuteix en la dinàmica de l’equip, en el cas d’obligar a aturar l’activitat durant setmanes. Aquesta és una mostra més de l’època excepcional que ens ha tocat viure i que també repercuteix en l’hoquei patins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: