Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una programació de luxe omplirà la setena edició del solidari Musicveu Festival

La nova edició del festival arrancarà el dissabte 16 de gener amb un concert a càrrec de la formació Gospel Messengers que tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

Un bon exemple d’aquest cartell de luxe que presenta enguany el Musicveu és el concert que oferirà la Suu, un fenomen musical que han nascut gràcies a les xarxes socials, també comptarà amb l’actuació de l’humorista Peyu conegut per les seves aparicions en ràdio, televisió i teatre. També actuaran la Sant Andreu Jazz Band que enguany celebra el seu 15è aniversari o The Hanfris Quartet, un grup vocal masculí que ajunta les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa.
La clausura del Festival serà el 21 d’agost als jardins de les Caves Rovellats on actuarà Carla Motis Quartet & Andrea Motis featuring Chamorro.
Des de l’edició del 2017 al Festival organitzat per la Fundació Pinnae s’hi va afegir el vessant solidari que enguany tindrà continuïtat en l’entitat el Rebost Solidari de l’associació Ressò. Els espais on se celebraran els 10 concerts també serà un dels grans atractius del Musicveu, per una banda l’habitual auditori Fòrum Berger Balaguer i per l’altra banda espais com la Seu dels Castellers de Vilafranca, la seu dels Falcons, la Basílica de Santa Maria, el Teatre El Casal i per acabar els jardins de les Caves Rovellats.
El preu de les entrades oscil·la entre 10 i 15 euros i les entrades es poden comprar tant a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer com a través del web del Musicveu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: