Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un petit brot de coronavirus a l’Hospital de Vilafranca afecta alguns pacients i professionals

Des de que es va detectar el primer cas s’han realitzat amb molta rapidesa PCR a tots els professionals i pacients.

Segons fonts del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf recentment s’ha detectat un brot de Covid-19 i des de que es va detectar el primer cas s’han realitzat amb molta rapidesa PCR a tots els professionals i pacients, començant per la zona on es va trobar l’afectació, amb l’objectiu de conèixer la magnitud i poder emprendre mesures de contingència i tallar la cadena de transmissió
A més s’han pres dues mesures molt molt ràpides per tallar la cadena. Primer la restricció de visites i acompanyants a l’àrea l’hospitalització i urgències. Sí que podran estar acompanyats els menors, persones dependents, pacients que es troben en el final de vida, dones que han donat a llum i aquelles persones que la seva situació clínica ho requereixi.
I com a segona mesura s’ha tancat la unitat on s’ha detectat l’inici del brot.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: