Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Mirabet ha presentat a l’Auditori de Vilafranca el seu darrer treball ‘Begin Again’

‘Begin Again’ és el darrer treball de Ramon Mirabet, i va veure la llum l’any 2019. Diumenge el van poder presentar a Vilafranca, en el marc de la programació de l’Auditori.

Diumenge a la tarda la música va omplir l’Auditori de Vilafranca amb el concert que va oferir Ramon Mirabet, presentant el que de moment és el seu darrer disc titulat ‘Begin Again’. En la situació actual, on la cultura ha estat tancada molts mesos, Mirabet explicava que estava satisfet de poder tornar a ser en un escenari i poder gaudir del públic. També apuntava que actuar a Vilafranca representava una emoció especial ja que molts dels músics que l’acompanyen i ell mateix resideixen a Sitges i per tant coneixen bé Vilafranca.

Pel que fa a la seva actuació, explicava que sempre intenta fer música honesta i que reflecteixi la seva personalitat.

‘Begin Again’ és un treball amb cançons escrites des de l’amor i des de la ràbia positiva que vol transmetre que tornar a començar no suposa fer pas enrere.

Com sempre la seva música és una mescla d’energia desbocada, melodies de vellut i passió per les coses senzilles i cuidades al mínim detall. Un concert que va fer les delícies dels qui es van acostar a l’Auditori per gaudir de la represa de les activitats culturals a Vilafranca que s’ha anat produït aquests darrers dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: