Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV participa en una nova campanya de promoció del vi i el cava elaborat a Catalunya

Des de la Generalitat de Catalunya s’ha posat en marxa una campanya per a les properes setmanes a la televisió, ràdio i mitjans digitals per incidir en què s’escullin vins i caves catalans.

S’ha patrocinat el programa ‘País de Vins’ especial de Nadal, que s’emetrà els dissabtes i diumenges durant les tres setmanes de Nadal a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. El programa, produït per Penedès Televisió i TAC 12, farà un recorregut per les dotze Denominacions d’Origen catalanes i amb diferents convidats parlarà del present i el futur del vi elaborat a Catalunya. El programa s’emetrà a totes les televisions locals de Catalunya.
La campanya de la Generalitat també compta amb una telepromoció a TV3, també s’emet una falca de ràdio i als mitjans digitals generalistes es publicarà l’anunci ‘Gaudeix del que és bo. Vi català’.
La finalitat de la campanya és difondre els valors i les qualitats del vi amb DO elaborat a Catalunya per tal d’incentivar el seu consum, també durant els festes de Nadal. Per sisè any consecutiu els vins catalans amb Denominació d’Origen lideren el mercat de Catalunya. La quota de mercat del 2019 és del 41,3%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: