Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió produeix ‘País de Vins’, el nou programa de la Xarxa sobre el món del vi

El programa està coproduït per Penedès Televisió i TAC 12, amb el suport de l’Incavi amb la voluntat de donar a conèixer la realitat del món vitivinícola català.

Seran un total de sis capítols que s’emetran els caps de setmana d’aquestes festes de Nadal. ‘País de Vins’ és el títol del programa que és una coproducció de Penedès Televisió i TAC12, amb el suport i assessorament de l’INCAVI, la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i la participació d’una desena de televisions locals.

Presentat per Toni Comas i Maria Bassegoda, el programa compta amb la presència de representants de diversos sectors relacionats amb el vi a casa nostra, des d’elaboradors, viticultors, agents de turisme, comunicadors o sommeliers, que a cada capítol conversen, en format tertúlia, al voltant d’un aspecte relacionat amb el món del vi català.

‘País de Vins’ permetrà també fer un viatge per totes les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya, amb entrevistes i reportatges sobre el terreny que ens ajudaran a conèixer les singularitats de cada zona i la diversitat i qualitat dels seus vins. El director de Penedès Televisió, Joan Beumala, comenta que calia fer un programa centrat en el món del vi per transmetre tot el que hi ha darrera d’una copa de vi.

Són 6 capítols de 27 minuts de durada que es podran veure els dissabtes i diumenges a les 9 del vespre a partir d’aquest dissabte i fins el 3 de gener.

Per Beumala és una aposta important de l’Incavi i de Penedès Televisió, en el que ha de ser un primer per acostar en un format televisiu entretingut tots els diferents elements que componen el món del vi.

Aquest programa forma part de la campanya que ha engegat l’INCAVI amb la finalitat de difondre els valors i les qualitats del vi amb DO elaborat a Catalunya per tal d’incentivar el seu consum, també durant els festes de Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: