Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mor el vilafranquí Lluís Santos, una referència de l’esport de casa nostra

Mor el vilafranquí Lluís Santos, una referència de l’esport de casa nostra

Va ser un dels fundadors del Patí Vilafranca, de qui també va ser president, i va col·laborar en diferents clubs de bàsquet de la comarca.

Diumenge va morir a Vilafranca, Lluís Santos Monforte, tenia 83 anys i era persona molt vinculada al bàsquet i hoquei patins de la comarca de l’Alt Penedès.

L’any 1970 va ser un dels fundadors del Patí Vilafranca, es va integrar en la junta directiva del president Joan José, posteriorment ell també va accedir a la presidència (del 1972 al 1975), i el va substituir en el càrrec Salvador Munné.

Era una persona molt activa, i gran amant del bàsquet, va estar tota la vida vinculat als mitjans de comunicació, fent les primeres les cròniques als desapareguts La Voz del Penedès i Antena3, i posteriorment una llarga etapa al 3d8 i Ràdio Vilafranca.

Un gran enamorat del bàsquet, va estar molt vinculat al Casal de Vilafranca, com entrenador de bàsquet també havia col·laborat amb els equips dels Monjos i Gelida.

Els darrers anys havia rebut diferents homenatges i reconeixements del Casal, ell va ser l’autor de la lletra de l’himne de l’entitat. Santos serà enterrat dimecres a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: