Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Sant Camil de Ribes ha confirmat un brot intrahospitalari que afecta 8 persones

El Consorci ha confirmat avui aquest brot a l’hospital del Garraf, i confirma també un increment de casos al de Vilafranca.

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf ha confirmat aquest dimecres un nou brot intrahospitalari que en aquests moments afecta 8 persones entre treballadors i pacients de l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. La situació està ara per ara controlada ja que s’han activat els protocols corresponents.

D’altra banda en relació a la informació que ha aparegut aquest dimarts al vespre en algun mitjà digital en referència a un augment de l’index de risc de contagi a Vilafranca situant-se per sobre de 800; des del Consorci Sanitari expliquen que l’augment de risc s’ha notat de forma moderada a nivell hospitalari. Han registrat un lleuger augment dels ingressos aquesta setmana a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, recordem que dilluns s’havien registrat 5 nous casos respecte l’informe de dijous passat. Des del Consorci remarquen però que en cap moment s’ha arribat al límit d’ingressos, ni a l’UCI ni a hospitalització.

Finalment recorden que estan preparats per actuar en cas que els casos augmentin, i que compten amb protocols preparats per actuar de la forma més adient i garantir en tot moment la seguretat de professionals i pacients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: