Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’estudi Bildi Grafiks guanya un Laus Or i dos bronzes a l’edició d’enguany dels Premis Laus

L’estudi Bildi Grafiks guanya un Laus Or i dos bronzes a l’edició d’enguany dels Premis Laus

El Laus d’Or va ser per una exposició que va realitzar l’estudi precisament per celebrar els seus 15 anys de trajectòria.

El passat 26 de novembre es va celebrar, virtualment, la Nit Laus, la nit dels premis de disseny gràfic i comunicació visual que aquest any celebrava la seva 50a edició. L’estudi penedesenc Bildi Grafiks va ser reconegut amb un Or i dos Bronzes.

Aquest any es van presentar més de 1200 projectes de 9 nacionalitats diferents, dels quals tan sols 34 van obtenir un Or.

El projecte premiat amb un Laus Or va ser per l’exposició que va realitzar Bildi per celebrar el seus 15 anys de trajectòria, i que es va instal·lar al Centre d’Art La Panera de Lleida. L’exposició “Bildi, dissenyant entre l’artesania i la indústria gràfica” mostrava 150 projectes que han definit el caràcter de l’estudi, podent-se fer una idea de la seva trajectòria. El repte d’aquesta proposta va ser prendre’s l’exposició com un exercici més de disseny: disseny de l’espai, disseny de les estructures, disseny gràfic de l’exposició i comunicació. L’exposició va estar oberta durant 100 dies i la van visitar més de 2500 persones.

Els projectes guardonats amb bronze van ser la memòria anual de Mercabarna, “Mercabarna, al ritme d’una ciutat. Memòria de sostenibilitat 2018” a la categoria de publicació corporativa.

També es va endur un bronze el disseny gràfic de l’exposició “Renau. El combat per una nova cultura” per El Born CCM de l’Ajuntament de Barcelona, a l’apartat de gràfica aplicada a espais.

Amb aquests premis, Bildi ja acumula als seus 16 anys de trajectòria, més de 90 premis nacionals i internacionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: