Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme prepara un concurs de maridatges a través de la web de la Fira del Gall

Fins dissabte encara es pot participar en el concurs que des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya s’ha preparat al voltant de la celebració de la Fira del Gall d’aquest 2020.

La directora de l’Escola d’Enoturisme, Ester Garcia, comentava que sempre col·laboren amb l’Ajuntament i amb activitats de promoció del territori. En aquesta ocasió es va voler fer alguna cosa que lligués amb els ensenyaments que s’imparteixen a l’Escola. Es tracta d’un joc per descobrir quins vins o escumosos de la D.O. Penedès mariden amb receptes de plats elaborats amb Gall del Penedès.

Els encarregats d’elaborar els reptes han estat els 10 alumnes de segon del curs de Guia, informació i assistència enoturística, que han aprofitat per posar en pràctica qüestions que han estat treballat a classe.

Una de les alumnes que han participat en aquest projecte és la Núria Sòria, que recorda que en el marc de les classes de sommelieria han fet estudis de maridatge. Aquest joc ha estat una bona manera de posar en pràctica la teoria. Núria Sòria

Per tal de participar en el concurs cal entrar a la pàgina web de la Fira del Gall, buscar l’apartat del programa d’activitats i obrir l’enllaç ‘gaudeix de les activitats’. Allà hi podran trobar l’apartat ‘Al Nadal, marida el gall del Penedès’, i ja podran participar en el concurs després de registrar-se. Es pot participar fins dissabte, i dilluns els guanyadors podran recollir els premis a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: