Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Cambres de l’Alt Penedès i el Garraf i la FEGP uneixen esforços

El president de la Cambra de l’Alt Penedès, Ramon Giró, destaca que és important poder establir un treball conjunt de les entitats representatives del teixit empresarial.

La Cambra de l’Alt Penedès, la Cambra del Garraf i la Federació Empresarial del Gran Penedès han acordat establir un marc de col·laboració per tal de crear sinergies entre les seves estratègies i compartir accions que fins ara es desenvolupaven individualment.
La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, apunta que l’acord és lògic i sobretot emmarcat en el context que estem vivint.
L’acord establert per les tres entitats permetrà així donar un major benefici a tot el teixit empresarial tant del Garraf com de l’Alt Penedès. En concret, l’acord permetrà que es comparteixin els actes oberts realitzats per cada una de les tres institucions signants.
D’aquesta forma, els membres de qualsevol de les tres entitats podran assistir a les conferències, tertúlies, cicles temàtics o reunions congressuals que s’organitzen de forma periòdica. Més de 7.000 empreses conformen el teixit empresarial de l’Alt Penedès i el Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: