Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EMM tanca l’any amb concerts presencials i el desig de tornar a la normalitat l’any vinent

El darrer cap de setmana es van fer els tradicionals concerts de Nadal de l’escola Maria Dolors Calvet de Vilafranca que serveixen per cloure el primer trimestre del curs.

Un trimestre complicat, que va començar amb alumnes a les aules, va continuar amb el tancament preventiu per la Covid-19 i ha pogut acabar amb concerts de molt petit format i amb molt poc públic als auditoris. Dissabte a l’Auditori Montserrat Junyent de la Plaça Penedès es van fer 3 concerts per mostrar el treball dels alumnes a les famílies. Van ser concerts amb 15 intèrprets en total i amb només dues persones de públic per cada intèrpret.

El director de l’escola, David Miret, assenyala que com a mínim han pogut acabar l’any amb concerts presencials.

I el diumenge a l’Auditori Municipal es va fer el Concert de Nadal de l’escola. També amb restriccions. Els grups musicals havien de ser de sis en sis i l’aforament també era limitat.

El concert va començar a les sis de la tarda i va comptar amb la participació d’agrupacions diverses. Un grup de flautes de bec, un altre de flauta travessera, un de música de cambra per acabar amb els combos de música moderna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: