Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop, va en el número 16 de la llista d’ERC per Barcelona

És la única candidata de l’Alt Penedès a la llista dels republicans situada en posicions factibles d’entrar al Parlament.

En aquests moments la comarca disposa de les diputades republicanes Rut Ribas i Lluïsa Llop, però en les properes eleccions la jove sadurninenca no entra a la llista. Sí que hi van Jordi Ramos en el número 37, Oriol Casanellas en el número 62 i la regidora vilafranquina Montse Espinosa en el número 78 de la llista per Barcelona. En els últims comicis del 2017 ERC va treure 18 diputats per Barcelona, Rut Ribas anava en el número 14 i Llop en el número 23. El fet que al capdavant de la llista hi anaven polítics del procés va permetre finalment que l’alcadessa gelidenca entrés al Parlament
Aquest dissabte es va saber que els republicans han donat llum verda a les candidatures electorals amb Alba Vergés, Ester Capella i Chakir el Homrani entre els deu primers noms per Barcelona que encapçala Pere Aragonès com a presidenciable seguit de Laura Vilagrà i Roger Torrent.

14F, ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: