Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca impulsa la construcció col·lectiva del Gran Arbre de Nadal

L’alumnat del cicle inicial de primària de totes les escoles de la Vila col·laboren en la construcció d’aquest símbol de Nadal sobre una estructura metàl·lica de 4 metres d’alçada.

Una de les novetats de les activitats que formen el programa d’activitats nadalenques És Nadal! que impulsa l’Ajuntament de Vilafranca és la construcció d’un Gran Arbre de Nadal, una activitat on hi ha participat els alumnes de 1r i 2n de primària de totes les escoles de Vilafranca.
Aquesta activitat, impulsada pel servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i que s’ha pogut fer a través de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, s’emmarca dins la proposta d’activitats educatives nadalenques teixint el vincle de la participació dels centres amb l’objectiu de fer partícips a tots els infants de la Vila i oferir una oportunitat més per fer xarxa entre les diferents escoles de Vilafranca tal i com es fa en d’altres activitats similars com és el cas de la Fira del Gall.
La construcció col·lectiva del Gran Arbre de Nadal neix d’una estructura metàl·lica de quatre metres d’alçada, formada per més de mil peces de ceràmica, que els infants hauran decorat de forma lliure i creativa, i que s’exposarà durant les festes de Nadal en un espai de la vila encara per definir. Es podrà trobar la informació actualitzada a https://cultura.vilafranca.cat/esnadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: