Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca fa arribar un conte a tots els infants de la vila aquestes festes

Aquest dimarts s’ha repartit per totes les escoles de Vilafranca el conte ‘Carta als Reis Mags’, editat per l’Ajuntament i escrit per Roser Rojas i Agustí Roig, i amb il·lustracions de Nenén.

El conte, que rebran 4.200 infants de P3 a 6è de totes les escoles de Vilafranca, és una continuació del conte ‘Una primavera diferent’ que ja es va editar en format virtual per Sant Jordi i que els infants van poder descarregar-se per Internet i pintar en època de ple confinament. Amb aquest nou conte, l’Ajuntament de Vilafranca vol posar en valor i agrair el comportament i la capacitat d’adaptació dels infants durant la crisi sanitària de la Covid-19.

El nou conte, en forma de carta escrita als Reis d’Orient retrata la situació viscuda aquest any des del punt de vista dels nens arran de la pandèmia. Des del confinament a la tornada a l’escola, passant pels canvis d’hàbits d’higiene i de comportament social i acabant amb la incertesa d’aquestes properes festes de Nadal, que també seran diferents. En el conte hi ha diverses il·lustracions que les infants poden pintar i al final de tot hi ha una Carta als Reis en blanc que els infants poden omplir i retallar per portar-la a les bústies que enguany el patge reial Raimon farà arribar a tots els barris, a la Fàbrica de Joguines i a l’espai Insòmnia i també es podrà donar a l’estel fugaç Gemínid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: