Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala 1876 es reinventa amb tres concerts en un cap de setmana

Dissabte van actuar els artistes Lucas Dalman i Joan Rovira, i diumenge va ser el torn d’Hotel Cochambre.

Aquest passat cap de setmana, la Sala 1876 ha reprès la seva activitat, de manera excepcional, acollint tres concerts. Dissabte, les propostes de dos cantautors com Joan Rovira i el vilafranquí Lucas Dalman, i diumenge, de la mítica formació Hotel Cochambre.

La sala, que habitualment operava com a discoteca, ha convertit la seva pista de ball en un escenari amb pati de butaques, de manera puntual. Abans dels concerts de dissabte, el gerent de la Sala 1876, Dídac Santos, es mostrava satisfet per poder reprendre l’activitat amb artistes de reconegut prestigi.

En el cas de Joan Rovira, l’artista ebrenc estava ansiós de poder tornar a trepitjar l’escenari de la 1876, una vella coneguda per ell. Rovira, entusiasmat per actuar a Vilafranca, també demana que 2021 sigui un any més alegre.

Lucas Dalman també va ser un dels protagonistes de la nit. Dalman va interpretar les cançons que el van fer popular durant el període de confinament. El vilafranquí estava molt satisfet de poder compartir escenari amb Rovira a la seva ciutat natal

Diumenge va ser el torn per Hotel Cochambre, una formació de renom, coneguda per les seves actuacions en les Festes Majors d’arreu del territori. Amb una posada en escena sempre particular, la proposta d’Hotel Cochambre combina teatre i música amb un gran sentit de l’humor.

L’activitat va tornar a la reconeguda sala vilafranquina 1876 en un any dramàtic per a les sales de festes. El sector continua buscant noves formes per sobreviure fins que la pandèmia els permeti tornar a obrir portes definitivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: