Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort dels Monjos s’adapta a la situació actual

S’han reduit les activitats culturals al voltant de la mostra, que obrirà portes el 15 de gener, i s’ha editat un videoclip que vol recollir aportacions com la música, la dansa i la imatge.

La 37a edició d’aquesta mostra artística que s’organitza des de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos s’ha presentat aquesta setmana, i la regidora de Cultura Esther Marmaneu ha remarcat que malgrat la situació actual cal apostar per fer activitats i mantenir una oferta cultural al municipi.

Enguany s’han organitzat les activitats sota el títol ‘Llum i Art: la llum ens allunya de la fosca ignorància», i amb la voluntat que s’hi vegin reflectides totes les arts s’ha fet un videoclip on conflueixen la creació musical, la dansa i la imatge. Marmaneu recordava que darrerament la Mostra s’havia convertit en un petit festival artístic i que amb aquest videoclip se’n volia mantenir l’esperit.

El compositor Roger Subirana ha creat una banda sonora per la Mostra, que es completa amb la dansa de la ballarina Clara Bonfill i les imatges que a través d’un mapping hi afegeix l’artista Sílvia Isach.

Roger Subirana ha explicat que el procés creatiu va ser molt engrescador, ja que donada la situació de confinament, tots tres van anar treballant per separat fins assolir el resultat final que es podrà veure el proper 15 de gener.

Fins el dia 17 de desembre es poden presentar les obres en les diferents categories: dibuix, pintura, escultura, ceràmica, fotografia i il·lustració digital. En el cas del certamen infantil, en que hi participen els alumnes dels tres centres educatius del municipi, el termini de lliurament és el mateix i s’estableixen tres categories de la modalitat dibuix. Excepcionalment, enguany cal demanar cita prèvia per fer el lliurament.

La mostra s’obrirà al públic a la Casa de Cultura Mas Catarro el 15 de gener i es podrà veure fins el dia 5 de febrer. El veredicte del jurat i l’acte de lliurament de premis es farà el dia 29 de gener. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: