Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació ofereix un visor de dades Casos Covid-19 per municipis

El visor de dades Casos COVID-19 per municipi pot acompanyar als governs locals en la presa de decisions per afrontar la crisi sanitària.

S’ha afegit un nou gràfic amb l’evolució dels casos positius per edat. El gràfic d’evolució diària permet diferenciar els tres grans períodes de la pandèmia, un primer estat d’alarma, la fase de desescalada i un segon estat d’alarma. En relació al nou gràfic sobre l’evolució dels casos positius per edat, l’eina incorpora els casos confirmats amb una PCR positiva i presenta les dades en format percentual de cada grup d’edat en relació amb el total de positius. L’eina no té en compte els casos positius detectats per testos ràpids.
El gràfic d’evolució diària de casos per municipis diferencia tres grans períodes, un primer estat d’alarma, la fase de desescalada i el segon estat d’alarma. El visor permet als municipis conèixer l’impacte, la situació actual i l’evolució de la COVID-19 en el seu territori i observar-ne la tendència, sent un recurs d’interès en el marc de les polítiques públiques de salut i benestar per anticipar-se i decidir quines mesures adoptar per poder controlar possibles brots i minimitzar els efectes de la malaltia causada per la COVID-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: