Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya dels Vilafancs reforça la seva imatge i facilita la compra física dels xecs

S’ha instal·lat un punt de venda físic de Vilafrancs al Fòrum Berger Balaguer, i els establiments que participen en la campanya estan identificats amb unes marques al terra davant de les seves portes.

Ja fa unes setmanes que està en marxa la segona edició d’aquesta campanya de suport al comerç de Vilafranca que va haver de tancar durant la primera onada de la pandèmia. Recordem que des de l’Ajuntament es va engegar aquesta campanya dels Vilafrancs que facilita que pagant 6 euros es pugui adquirir un xec de compra per valor de 10 euros. Es poden adquirir fins a 5 xecs per persona, amb la qual cosa pagant 30€ s’obtenen xecs per valor de 50€ que es poden usar en les botigues adherides.

En la primera edició només se’n podien beneficiar els ciutadans de Vilafranca, però en aquesta segona s’ha obert a qualsevol persona que tingui DNI.

Respecte la campanya anterior hi ha també altres qüestions que s’han mirat de millor. Una és la possibilitat, com apunta el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort, de fer la compra físicament dels Vilafrancs, que abans només es podia fer a través de la web. S’ha instal·lat un punt de venda i informació al Fòrum Berger Balaguer que està funcionant força bé.

L’altra aposta important ha estat la d’identificar més clarament els establiments que participen de la campanya, amb uns senyals a terra davant de les botigues que els fan més visibles.

La sensació entre els botiguers que hi participen és positiva, i consideren que en aquesta segona edició hi ha més coneixement de la campanya. El fet d’estar a les portes de les festes de Nadal també ajuda. Des de la botiga La Forja, la seva propietària Yolanda Sánchez considera que és una bona iniciativa.

La campanya està activa fins el 6 de gener, i les persones que ho vulguin poden adquirir els Vilafrancs tant en el punt físic situat al Fòrum Berger Balaguer com a través de l’enllaç que hi ha a la web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: