Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos obre llums de Nadal i es prepara per activitats festives marcades pel coronavirus

Aquest dijous han començat els actes que es duran a terme aquestes festes de Nadal i dies previs a Santa Margarida i els Monjos.

Al municipi hi ha la tradició d’iniciar-los amb l’encesa de llums, que es va fer a les sis de la tarda davant de l’ajuntament. En altres ocasions era un acte multitudinari, amb un espectacle inclòs, però enguany es va fer en petit comitè. Prèviament, es va triar l’infant que encenia els llums amb un sorteig entre tots els que van dipositar el seu dibuix a la bústia que es va habilitar també davant de l’ajuntament el 26 i 27 de novembre.
Els Follets de la llum són els encarregats de fer arribar la màgia dels llums de Nadal, a Santa Margarida i els Monjos. Però enguany han estat presenta a través del web que s’ha habilitat per l’ocasió.
L’alcaldessa dels Monjos, Imma Ferret, remarca que ha estat tot un repte planificar els actes de Nadal aquest 2020.
L’objectiu de l’Ajuntament és fer tots els actes festius i de promoció que sigui possible amb l’evolució de la pandèmia.
La regidora de Joventut i Infància, Neus Hernández, explica que el tió estarà exposat al Molí del Foix i els infants el podran veure des de fora, que es farà el caga Tió en tres dies, amb cita prèvia i grups bombolla, que el patge reial farà un circuit pel municipi i la cavalcada de reis s’haurà de seguir des dels balcons.
Aquest dijous les activitats van començar amb la projecció d’un mapping de promoció comercial a la façana de l’ajuntament i després l’infant afortunat va encendre els llums de Nadal d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: