Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons han celebrat els actes del 61è aniversari en un any sense actuacions ni assaigs

En un any normal aquest pont de la puríssima, els Falcons haurien celebrat el seu 61è aniversari amb actes al carrer i al Casal.

La Covid ho ha impedit però han preparat fet un seguit d’actes virtuals que es podien seguir a través de les seves xarxes socials.
Per fer acte de presència al carrer han instal·lat la representació d’una piràmide de drets de 4 que ha estat exposada a la Plaça de la Vila fins aquest dimarts.

D’altra banda el divendres al vespre es va poder seguir per youtube el pregó virtual realitzat per tots els ex-pregoners que ha tingut la colla. El pregó s’iniciava amb un record especial a ex-falconers que enguany han mort,Josep Maria Mateu, el Jaume Cuyàs i el Pepe Martínez.

Oriol Udina espera que l’any 2021 permeti el retorn a l’activitat, perquè la ser de la colla és un acte social.

Aquest dimarts a les dotze del migdia es va fer l’encesa de la tronada a la plaça del Penedès, que també es podia seguir per youtube i la marxa dels Falcons que van tocar els grallers de la colla des del balcó del Casal. Tot seguit, ja en format virtual i per estreaming es va poder veure un recull de les millors actuacions falconeres d’aniversari dins del Casal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: